Welkom op onze site

Schoonmaakpunt Limburg is een schoonmaakorganisatie die een uitgebreide keuze biedt voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak.

Wij zorgen voor een frisse en schone werkomgeving in uw bedrijf. Een schone en zuivere omgeving creeërt een prettige werkplek en is bevorderlijk voor de motivatie van uw personeel. Tevens zorgt een schone omgeving ervoor dat u uw klanten in een representatieve omgeving kunt ontvangen.

Schoonmaakpunt Limburg is niet alleen een schoonmaakorganisatie, ook allerlei producten en een uitgebreid dienstenpakket aan schoonmaken gerelateerd, kunt u via ons betrekken en dat alles voor een redelijke prijs.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en voor een eerlijk en betrouwbaar advies bent u bij ons aan het goede adres.

Over ons

Schoonmaakpunt Limburg is een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaken. Wij zijn landelijk actief en houden onze kennis steeds up-to-date.

Meer Lezen

Onze mensen

Dienstverlening is mensenwerk, daarbij hebben we bij de keuze van onze mensen gelet op klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid.

Meer Lezen